Skip to main content
 • Locatie Enkhuizen - kantoor

  Locatie Enkhuizen – kantoor

 • Massenberg Yacht Care - locatie Marina Muiderzand

  Locatie Marina Muiderzand

 • Massenberg Yacht Care - Locatie Lelystad

  Locatie Lelystad

 • Massenberg Yacht Care - Locatie Medemblik

  Locatie Medemblik

 • Massenberg Yacht Care - Locatie Monnickendam

  Locatie Monickendam

 • Locatie Hoorn – Grashaven

Bel ons!

06 11 59 61 61

Vraag offerte aan!

Locaties

Enkhuizen en omstreken (regio West-Friesland)

Ons kantoor is gevestigd boven de Mastenbar op de Compagnieshaven van Enkhuizen. Op deze haven zijn wij onderdeel van de totale professionele dienstverlening die de haven biedt aan haar vaste ligplaatshouders en aan passanten. Steeds meer booteigenaren zoeken de Compagnieshaven op voor totaal onderhoud. Ook gedurende het vaarseizoen. De bootlift op de haven tilt met gemak ook zwaardere schepen voor een paar dagen op de kant, waarin het hele schip kan worden nagekeken en waar nodig aangepakt. Vanuit Enkhuizen verzorgt MYC ook onderhoud op de nabij liggende havens van Hoorn, Andijk en Medemblik.

Jachthaven Waterland, Marina Monnickendam en Marina Volendam

In de regio Waterland/Markermeer voert Massenberg Yacht Care vanuit Landsmeer cosmetisch bootonderhoud uit op verschillende locaties, onder andere voor Jachtservice Waterland. Vraag daar gerust naar de Services van Massenberg Yacht Care. Ook particulieren kunnen ons inschakelen op bovenstaande havens aan het Markermeer voor kaalhalen en antifouling onderwaterschip, wassen, poetsen en polijsten romp en opbouw en voor het behandelen van teak. In deze regio wordt door ons ook veel aan sloepen onderhoud gedaan.

Marina Muiderzand te Almere en Jachthaven Lelystad Haven te Lelystad

Wij verzorgen momenteel ook al het onderhoud van meerdere zeilschepen en motorjachten in Almere en Lelystad. Vanaf maart 2024 opent een geheel nieuwe jachtsevice op Marina Muiderzand. Als onderdeel hiervan zullen wij al het wassen, poetsen, polijsten, teak en de antifouling verzorgen en Modus Marine de overige services. In samenwerking wordt zo het totaal aan jachtservices aangeboden op deze haven. Bel ons voor meer informatie.