Skip to main content

Reviews

Wat zeggen onze klanten…

Van gebruikt naar sprankelend nieuw!

8 februari 2024

Ik ben sinds 2 jaar eigenaar van een Jeanneau SO uit 2006. Goed onderhouden schip maar pas nadat het team van Renskib spontaan een bezoekje aan mij bracht en mij lieten zien hoe je hun produkten moet gebruiken zag ik pas hoe ontzettend mooi glanzend als nieuw ze werd!

Het team is zo aardig en behulpzaam, je kan er met al je vragen terecht. Ik moet binnenkort het gehele schip onder handen nemen wanneer ze even op de kant staat..ik kan niet wachten om haar zo te zien shinen!!! Zonnebril opzetten wanneer je langsloopt!

Vita La Belle bleu

Renskib behandeling, de kosten waard?

7 februari 2024

Met meer dan 30 jaar ervaring in bootjes (en 10 eigen boten) heb ik alles wel eens geprobeerd. Bijna alle poetsmerken geprobeerd en met meerdere poetsbedrijven (met wax) prima zaken gedaan. Altijd lag de boot er daarna als nieuw bij. En altijd was je dan een maand of 3 later toch weer aan het poetsen want ‘die zwarte strepen’.

Onze huidige boot, een fantastische Hanse 371, zag er ook altijd netjes uit. Alleen die blauwe striping ging toch wel ‘faden’. Nagedacht om dit opnieuw te laten plakken of zelfs spuiten. Of dan maar de gehele romp laten spuiten.

Gelukkig kwam ik via via bij Chris en Nanine terecht. Na een zeer uitgebreid gesprek en een zeer duidelijke offerte later ben ik, na het bijkomen van de prijs, toch akkoord gegaan. Voor mij was de trigger dat Chris ervan overtuigd was dat onze boot mooier dan nieuw zou worden. Die blauwe striping zou helemaal mooi worden.

Tsja, spuiten is duurder, zelf poetsen echt een stuk goedkoper en laten poetsen … okay dat is betaalbaar maar dan ben je na een paar maanden zelf toch weer de sjaak. Dus gewoon 100% voor Renskib gegaan en dan ‘full monty’!

Natuurlijk was dit wel even slikken maar zodra je je eigen boot terug ziet ben je dat ook direct (en voorgoed) vergeten.

Strakker dan strak en met een mega mooie glans. Zelf het antislipdek weten ze op een of andere manier zo te behandelen dat ook dit als nieuw is. Natuurlijk heb je dan de eerste weken wel zo iets van: “benieuwd hoe lang dit zo blijft?”. Maar na enkele maanden denk je er niet meer aan. Sterker nog, je vergeet dat je voorheen vaak tijdens het seizoen aan het poetsen was.

Het mooiste is nog wel dat we met een boot van bijna 20 jaar oud echt heel vaak de vraag kregen ‘is ze nieuw?’.

Kortom, deze behandeling is het dubbel en dwars waard!

Onze boot werd in oktober compleet behandeld. Het gehele jaar daarna hebben wij er geen omkijken aan gehad. Niets! Alhoewel je heel af en toe met een klein spuitbusje en een microdoekje in de weer bent om de boot netjes te houden. Maar dat is dan ook echt alles.

Deze ervaring i.c.m. de bevlogenheid van alle mensen die aan je boot bezig zijn, geven ons alle reden om deze review te schrijven.

Frank en Saskia a/b Karma

Frank

Hadden we dit maar eerder geweten

2 februari 2024

Massenberg Yacht Care heeft met Renskib producten ons hele schip keurig onder handen genomen afgelopen jaar. Van een doffe gelcoat naar hoogglans. En dit jaar was het daardoor een fluitje van een cent om het zelf bij te houden. Nat polijsten is zo veel makkelijker dan het kleien met dikke wax lagen. Top product en top service.

Michel Miltenburg

Uitstekende Service en advies

1 februari 2024

Ik liep al een paar jaar met de gedachte dat ik mijn verkalkte donkerblauwe schip moest laten schilderen. De 2k verf die er op zit was inmiddels dik 15 jaar oud. Via via in contact gekomen met Chris, die de uitdaging aandurfde, en mij heeft doen verbluffen met de resultaten. Al bij het eerste proefstukje werd de doffe waas zonder al te veel moeite hersteld naar een mooie en diepe glans. De bestikkering kon gewoon blijven zitten, en zag er na de behandeling ook weer als nieuw uit.

Simpel weg een verbluffend resultaat, waar ik zelf met mijn klassieke poets middelen (wax) alleen maar van kon dromen. Je krijgt met wax toch al snel het bekende wolken effect.

Super tevreden met de geleverde diensten en het uitstekende advies! TOP! tot de volgende keer zou ik zeggen!

Geoffrey

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laat een review achter…