Skip to main content
Massenberg Yacht Care

Bel ons!

06 11 59 61 61

Vraag offerte aan!

Tarieven

De tarieven voor onderhoud aan jouw boot berekenen wij voor elk schip op maat. Vooraf krijg je die van ons in een passende offerte met duidelijke toelichting. De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de lengte van de boot, de leeftijd en de staat van de boot en natuurlijk van de wensen. Alleen wassen of ook poetsen en het aanbrengen van antifouling. Iedere boot heeft een eigen verhaal en dat nemen we mee.

Mail of bel ons voor een persoonlijke offerte afgestemd op jouw behoefte en op die van jouw schip. Of maak het jezelf gemakkelijk en vul het aanvraagformulier voor bootonderhoud nu in. Wij reageren binnen 24 uur.

Indicatie tarieven van onze diensten

Wij begrijpen dat het wel fijn is enigszins een idee te hebben als je enthousiast bent geworden voor ons en onze services. Om je dus toch alvast een idee te geven aan welke kosten je ongeveer moet denken wanneer wij de boot voor je tot in detail wassen, polijsten en sealen (beschermen) … we gaan er dan van uit dat de boot in redelijke staat (enigszins verweerd is) is, hierbij een indicatie. Wanneer een schip erg verweerd is zullen we na het wassen en voor het polijsten moeten matteren om het optimale resultaat te behalen. De kosten hiervan komen bij genoemde prijzen.

De kosten van het kaalhalen en aanbrengen van antifouling, tenten wassen, teak behandelen en gelcoatreparaties zijn allen zeer concurrerend. Zeker gezien de hoge kwaliteit van de door ons geleverde services. Bij een totaalbehandeling waarbij je meerdere services aan ons uitbesteed maken wij natuurlijk een heel scherpe offerte.

De hieronder genoemde prijzen zijn incl. reistijd en de door ons gebruikte producten.

Met het tot in detail wassen, polijsten en sealen van een 36 ft boot zijn wij zo’n vijf mandagen bezig. De boot wordt dan in zo goed als nieuwstaat door ons gebracht, is optimaal beschermd en gemakkelijk schoon en bij te houden. De kosten om het hele schip te behandelen , dus zowel de romp als de opbouw, bedragen zo’n € 2.500,00. Alleen de romp kost ongeveer € 1.200,00 en alleen de opbouw ongeveer € 1.750.

Een groter zeilschip van 48 ft kost natuurlijk wat meer. Daarbij kun je denken aan € 4.300 voor het wassen, polijsten en sealen van de hele boot. Dus zowel de romp als de opbouw. Voor het wassen, polijsten en sealen van alleen de romp van de boot bedragen de kosten € 1.650,00.

Met het tot in detail wassen, polijsten en sealen van alleen de romp van een sloep van zo’n 7,5 meter in redelijke staat zal ongeveer € 800,00 incl BTW kosten.

We helpen je graag, dus wanneer je van ons een aanbieding wilt om jouw boot te laten poetsen en daarmee in een wax (RIWAX, DULON, 3M) te laten zetten dan kan dat ook. Het resultaat van een wax behandeling is niet structureel en er zijn veel meer nadelen. We adviseren je graag vooraf en lichten onze keuze voor Renskib nog eens toe. De keuze is natuurlijk uiteindelijk aan jou!

Kosten Renskib training zodat je zelf aan de slag kunt met wassen, poetsen, polijsten en sealen:

Voor het verzorgen van een training op locatie, het leveren van een complete set benodigde Renskib producten voor het jaarlijkse onderhoud (12 producten; winkelwaarde € 225,-) en ruim twee uur meewerken en training op je eigen schip, bedragen de kosten € 475,00 incl. BTW.

De wat slechtere stukken op je boot (bijvoorbeeld een verweerde spiegel of een mat potdeksel en fenderschade) nemen wij dan meteen voor je uit handen. Na deze training ben je goed in staat om voortaan het cosmetisch onderhoud van jouw boot zelf op de meest duurzame en effectieve wijze zelf uit te voeren. De producten die we leveren bij de training zijn voldoende om uw schip meerdere jaren mee te behandelen en ook tijdens het seizoen schoon te houden. U heeft verder niets meer nodig. Wanneer blijkt dat je het prettig vindt dat wij wat langer blijven helpen dan rekenen we daarvoor € 67,50 per uur. Wij kunnen desgewenst ook een polijstmachine met toebehoren voor je meenemen. Een complete machine inclusief 100% lamswollen Renskib polijstschijf en adapter kost € 215,00 incl BTW. 

Wanneer je alleen aan de slag wilt vind je de prijzen van alle Rensib producten in de webshop: www.renskib.shop Als je advies nodig hebt kun je ons bellen.