Skip to main content

Tarieven

De tarieven van onze diensten worden op maat berekend. Deze zijn onder andere afhankelijk van de lengte van je schip, de leeftijd en de staat ervan. Iedere boot heeft een eigen verhaal en dat nemen we mee.

Mail of bel ons voor een persoonlijke offerte afgestemd op jou behoefte en schip.

Indicatie tarieven van onze diensten

Om toch alvast een idee te geven voor wanneer je de hele klus uit handen zou willen geven …  om een 35 voets zeiljacht dat nog in redelijke staat verkeert (licht verweerd/enigszins mat, misschien op sommige plaatsen meer mat als bv de spiegel of op de striping) weer in Z.G.A.N. staat te brengen zijn wij zo’n vier mandagen bezig. Kosten daarvan bedragen € 1.695,00 exclusief BTW.

De romp van een sloep van zo’n 7,5 meter in redelijke staat zal ongeveer € 700,00 exclusief BTW kosten.

De genoemde tarieven zijn inclusief een uur reistijd en de benodigde producten.

Voor het op locatie leveren van een complete set benodigde producten voor het groot onderhoud (vijf producten met een winkelwaarde van € 158,00) en twee uur training rekenen wij € 375,00 incl. BTW. Wanneer je wilt dat wij blijven om de klus af te maken rekenen we daarvoor € 50,00 ex BTW per uur. Indien je na de training het zelf verder af wilt maken en daarvoor een van onze machines wilt blijven gebruiken kan dat. Per dag rekenen we daar € 45,00 ex BTW voor.

Wanneer je alleen aan de slag wilt vind je de prijzen van alle Rensib producten in de webshop: www.renskib.shop Als je advies nodig hebt kun je ons bellen. Wanneer je zelf een machine wilt aanschaffen kunnen wij je daar bij adviseren.