Skip to main content

Bel ons!

06 11 59 61 61

Vraag offerte aan!

Over ons – Massenberg Yachtcare

Massenberg Yacht Care staat bekend om het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, het nakomen van gemaakte afspraken en een hoge mate van professionaliteit.

Wij zetten ons met veel plezier in om ook jouw boot in topconditie te houden, zodat jij onbezorgd op het water, optimaal kunt genieten van een schip dat schoon is, dat glanst en beschermd is tegen invloeden van buitenaf. 

Welk van onze diensten ook wordt geleverd wij voldoen aan de verwachtingen en overtreffen deze graag nog. We ontzorgen en bieden altijd een op maat gemaakte oplossing. Of je nu een kleinere zeilboot of een groter jacht hebt, een motorboot, sloep of tender. Wij leveren diensten op maat.

Ons vaste team is klaar voor elke opdracht. We voeren onze projecten uit met de vaardigheden en ervaring die je van professionals verwacht.

Chris Massenberg - Massenberg Yacht Care

Eigenaren Chris Massenberg en Nanine Massenberg-Plaatje werken dagelijks mee in het bedrijf. Je vindt hen op kantoor, maar ook met veel enthousiasme met het team meewerkend op schepen in alle soorten en maten.

Nanine Massenberg - Massenberg Yacht Care

Dochter Robin werkt al jaren mee en heeft besloten om na haar studie volledig te gaan werken in het bedrijf. Ze combineert zo haar passie voor boten met haar studie. Zoon Koen werkt een aantal dagen per week mee en is daarnaast zijn studie nog aan het afronden. Samen met de overige medewerkers vormen wij een hecht team.

De keuze om ons kantoor in eerste instantie te vestigen op de Compagnieshaven komt niet zomaar uit de lucht komen vallen. Zowel Chris als Nanine zijn opgegroeid in Enkhuizen, in zeilersfamilies. In hun vrije uurtjes waren zij als kind al vaak te vinden op de Compagnieshaven en op het water. Vanuit de optimist, surfplank, Europe, Soling, tot aan de fraaie Baltic 42 waarmee zij de laatste jaren (onder andere de winterwedstrijden van EWVA) hebben gevaren. Beiden spreken de zeilerstaal en snappen de issues waar elke booteigenaar op een gegeven moment tegenaan loopt.

Team Massenberg Yacht Care

Broer Martin Massenberg is de bedenker en eigenaar van het merk Renskib waar wij het meeste mee werken. Al 30 jaar woonachtig in Denemarken heeft hij de gehele productlijn bedacht en samen met zijn partner ontwikkeld. Hij heeft in zijn beginjaren aldaar gewerkt met alle andere methoden van bootonderhoud en kon niets vinden dat echt structureel iets doet voor de staat van een schip. Ook vond hij het belangrijk dat producten voor de watersport duurzaam zijn. Martin en zijn teams werken al ruim 25 jaar in Scandinavie met de eigen producten op schepen in alle soorten en maten. Renskib is inmiddels in vele landen over de hele wereld verkrijgbaar.

Met Renskib producten kunnen wij het hele jaar door werken. Ze zijn alle op waterbasis. Ook in de winter en ook als het regent. Omdat het resultaat van de behandeling zo duurzaam is werken wij het hele jaar door aan schepen. Wij polijsten veel opbouwen tijdens het seizoen, wanneer de boten in het water liggen en paken de romp aan wanneer de boot op de kant staat. Zo kunnen wij met onze medewerkers zoveel mogelijk booteigenaren blij maken.

Alle medewerkers van Massenberg Yacht Care hebben een gedegen opleiding genoten in de Renskib methode en in de Teak*Life behandeling. Voor meer info www.renskib.com

Wil je zelf met Renskib producten aan de slag dan kun je die bestellen in de webshop www.renskib.shop. Ze worden naar je toegestuurd, je kunt ze ophalen op onze locatie in Enkhuizen, Landsmeer of Marina Muiderzand. Of je kunt bij ons een training boeken op je eigen schip en dan nemen we alle benodigde producten en eventueel een goede polijstmachine voor je mee.

Diensten Massenberg Yacht Care

Wassen – Poetsen – Polijsten – Antifouling – Teak Behandeling – Tent wassen – Gelcoatreparaties